Reklama

Diskuze: Recenze terénní čtyřkolky TGB Blade 1000

Nový příspěvek

Příspěvky

Danny - 24.01.2020 09:36:51
Zdravím, proč do srovnání nedáte i ostatní značky? Co například Can-am, Polaris, Kawasaki?? Propagujete jen ten ******** od ASP...je to hrozně smutný...
Petr Kunasek - 24.01.2020 10:05:52
Dibry den, mam obdobny dotaz. Kdyz testujete Lambo mezi auty, proc ne Can-am mezi 4kolkama?
Reklama
Vincent - 24.01.2020 17:06:31
Taky bych prosil Can ama.
Jméno - 24.01.2020 17:35:16
Šušen a jeho vozenie sa.. Kde je akože tá recenzia?? Vysvetľuje ako sa nahnuť a zaj.bať sa od blata, ale význam slova recenzia nepochopil a furt sa vozí na tom istom.. Asp group.. Čo tak skúsiť Japoncov a Can am a urobiť normálnu recenziu?!
matus - 24.01.2020 17:52:27
A čo tak Stels?
Leoš - 24.01.2020 19:01:26
Když nevím co je ve vodě jestli díra tak stoupnu ? Takže až padnu do díry tak přeletím řídítka. Takže prosím v této jediné situaci raději sedět . Na stojáka pak vše ostatní, ách jo to jsou rady. PS: Can-Am reklamu nepotřebuje.Jo měl ji vlastně na Dakaru.
Reklama
Sobol - 24.01.2020 22:08:18
Sršaň je klasické novinář. Platí ASP tak budu chválit i kdyby nic horšího než TGB a Linhai nebylo, což není. Lepší žádná reportáž než takovýhle!
R.S - 25.01.2020 12:16:21
A proč nedá CF moto? I když CF moto reklamu nepotřebuje . :-)
Kawa - 26.01.2020 22:18:33
Řeč jinak puberťák, sedí na tom jako sršeň na bonbonů. Je vidět že na tom byl asi poprvé... Kdo neumí ani radši jen čumí...
Reklama
Autosalon TV