Reklama

Diskuze: Recenze Škody Enyaq iV 80 Loft

Nový příspěvek

Příspěvky

PICHAV - 28.03.2022 19:36:27
PEPO CLANEK PRO OHYNEK U PRDKY ROPAKU !!!! ZAPALTE OHNE !!!! BUDE TU SJEZD ROPAKU !!!! OHRATA POLIVCICKA ZDARMA !!!! ABY NEMUSELI OHRIVAT A MOHLI ROVNOU ROPNOU BRECET !!!! CLEVER LIDE MAJI TAYCANA !!!! ALE JE NAS NASTESTI PAR ! KING
Pavel - 04.02.2022 16:19:07
Zdravím všechny, nejsem sice odborník na elektro auta ale zato jsem už s pár jezdil Nissan , H atd. Osobně kromě menšího dojezdu mi chybí, že testy neprobíhají standardně např. se zatížením 3 osobami a v zimě se musí dojezd zákonitě skrátít.
Reklama
Roman Wirgler - 05.12.2021 18:59:36
Mělo tam být ani 200 km, z Prahy do Brna to zkrátka touto rychlostí nejde.
Roman Wirgler - 05.12.2021 18:58:37
Tak dojez Pepa shrnul náhodou dobře, když chcete jet po dálnici 130 - 140, tak vydělte dojed podle normy dvěma, což je nějakých 260 km. V zimě to samé. V tom má pravdu a když budete spěchat na okresce, je to to samé. Kdo jede po dálnici 160, tak neujede
Rastislav - 26.11.2021 23:27:52
Takhle si predstavuji dno automobilove recenze.
Radek - 24.09.2021 00:14:00
Všichni z vás ví, že to auto je špatné, má slabý dojezd, ale nikdo v něm z vás nejel. Před sto lety byste bránili zase koně.
Reklama
Zikmund - 16.09.2021 20:09:18
Reálná dojezd 80 je 330km, a to vše záleží na teplotě. Řešíme tu auta, ale problém je jinde, Letadla, a velké lodě, ale odnesla to auta!! To je bohužel realita.
John - 18.08.2021 15:26:28
Ten dědek měl už dávno dělat recenze tak akorát na benzinový sekačky, vůbec tomu nerozumí... Obzvlášť tomu elektro hnusu.
aaa - 20.07.2021 23:06:30
Jak spočítat reálný dojezd? Na plné nabití při maximálním výkonu to auto ujede x plus dojezd uváděný výrobcem děleno dvěmi se začíná blížit realitě. I tak je to ale nadhodnoceno?
aaa - 20.07.2021 23:02:02
Malý dojezd.
Reklama
d@rkWolf - 17.04.2021 12:31:36
Škoda asi dobře platí... Pro mě je to 17 minut utrpení, každá vteřina plná všeho, co v autě nechci nikdy vidět. A neuvidím, dokud nenechají ty Bruselské ludry sešrotovat všechny auta starší 30-100 let.
golfman - 17.04.2021 08:32:16
Proč mám dojem, že test je zaplacený Škodou? Absolutně nekritické obdivování všeho! Doslova chrochtání nad autem vynuceným z Bruselu a pravděpodobně budoucí černou dírou mladoboleslavské ekonomiky. Zachránily by jí jistě bankami řízené fleetové nákupy.
Done - 16.04.2021 08:47:19
Dojezd byl zmíněný jen v popisu reportáže, 537km, přestože dle WLTP má dojezd 520km. To se nestává často, aby auto bylo v novinářském testu lepší, než na papíře. No, důležitější bylo si nastudovat tiskové zprávy a hned 2x zmínit 30 let přijetí do koncernu
Libor - 15.04.2021 06:38:18
Hezký den ! Jsem škodovák a auto se mi libí. Myslím, že jste trochu nahrál těm co říkají, že škodovce nadržujete. U každého podobného auta testujete dojezd. Zde jste se krátce zmínil o úbytku energie při jízdě na dálnici, ale to bylo vše ! Bohužel !
Reklama
Autosalon TV