Reklama
Sezóna 2020 6. epizoda

Autosalon 6

Africká jízda - Recenze Dacie Logan MCV Stepway, Toyoty Land Cruiser 70, Armstrongu Siddeley, tuk tuku, vozu dala dala a safari auta
Expert Pepa odletěl do Afriky, aby tam otestoval Armstrong Siddeley, auto posledního zanzibarského sultána. A když už tam byl, vyzkoušel i tamní hromadnou dopravu. Místním přemísťovadlům se říká dala dala a nemají okna. V Tanzanii se Pepa pro změnu nadchnul pro tuk-tuk, oblíbené taxikářské vozítko na třech kolech. A jaká by to byla rovníková Afrika bez safari. A jaký by to byl Autosalon, kdyby neprozkoumal speciální safari vůz. A to jak klasické provedení tak na elektřinu. Suverénně nejoblíbenější značkou v Africe je Toyota. Expert Radek vyzkoušel v Česku její Land Cruiser s typovým označením 70, který můžete na černém kontinentu potkat v nejrůznějších provedeních. Ne každý ví, že některá auta se do Česka z Afriky dovážejí. Jde například o nejlevnější kombík na českém trhu Dacia Logan MCV, který se vyrábí v marockém Tangeru. Expert Honza jej otestoval v provedení Stepway, tedy do lehčího terénu. V rubrice Auto news se představily africké automobilky, jejichž výrobky v Česku potkat nelze. Katanka, Laraki, Innoson.
Reklama

Diskuze

Michal - 22.08.2020 11:47:17
Zřejmě se Pepík potřeboval vydovolenkovat za peníze TV, jinak mi smysl té šaškárny unikl. Cokoliv s afektovaným Pepou pro mě naprosto nekoukatelné. Jediný odborník je tam Sršeň, ikdyž jako člověk není šálek mého čaje, na motorce umí a má k tomu co říct.
yeahova - 11.02.2020 13:22:24
"expert" Pepa nikdy nebude Jeremy Clarkson i když je na něm vidět jak moc by chtěl :-D
Reklama
Autosalon TV