Reklama
Sezóna 2020 5. epizoda

Autosalon 5

Recenze Škody Superb iV, Mercedesu EQC, Subaru Forester e-Boxer a elektrododávky Maxus. Reportáž z Pitlandu
Automobilismus vstoupil do éry elektromobility, na což musí reagovat i Autosalon. Připravil díl s mottem „Zběsilá elektřina“, kde testuje elektrické novinky na čtyřech i dvou kolech. Expert Pepa otestoval v okolí Amsterdamu první plug-in hybrid značky Škoda - Superb iV. Dozvíte se, jak jezdí první české auto, které má pod kapotou jak benzinový motor 1.4 TSI tak elektromotor. Elektromobil Mercedes EQC zkoušel Jan Říha. Také nová generace rodinného SUV Subaru Forester, už se neobejde bez pomoci elektřiny. Však se také z kultovního motoru Boxer stal e-Boxer. Vrtal se v něm Radek. Elektromobil jsme přidělili i Terce Tobiášové. A protože je nejmenší, dostala ten největší: čínskou dodávku Maxus EV80. Pitland je cvičná aréna pod střechou, kde v zimě trénují motorkáři, aby na jaře neskončili hned při první projížďce ve škarpě. Více poví expert Sršeň. Rubrika Auto news ukáže prostřednictvím studie Vision AVTR, co elektrického chystá do budoucna Mercedes-Benz. Ukážeme vám vztah mezi elektromobily Tesla a psy elektromobil Sony.
Reklama

Diskuze

Pepa z depa - 11.02.2020 19:57:18
Z auta, které má nedostižné jízdní vlastnosti na cestě i v terénu (které se neukázaly), se stalo auto, kterému hlavně nefunguje systém hlídání únavy řidiče. Zvláštní je, že v jiných testech se řidiči bez upozornění nemohou podívat ani na mobil :-)
Pepa z depa - 11.02.2020 19:50:15
Dlouhá léta sleduji Autosalon s větší či menší spokojeností. Dosud nejtragičtějším testem byl test "Volvo V90 D5 AWD" z roku 2018. Test nového Subaru Forester E-boxer tento test ale v tragičnosti a trapnosti předčil mnohonásobně.
Reklama
Autosalon TV