Reklama
Sezóna 2019 16. epizoda

Autosalon 16

Recenze nejprodávanějšího SUV Toyota RAV-4, hatchbacku Ford Fiesta ST-Line, limuzíny Rolls-Royce Phantom a motocyklu Aprilia RSV4 Factory.
František Fiala otestoval malý hatchback Ford Fiesta ve výbavě ST-Line Red & Black s tříválcovým přeplňovaným motorem o objemu 1.0 litru, který vyhrál v anketě o světový motor roku do jednoho litru. Sršeň na italském okruhu Mugello prohnal supersportovní motocykl Aprilia RSV4 1100 Factory s ohromujícím výkonem 217 koní. Tereza Tobiášová testovala nejprodávanější japonské SUV Toyota RAV-4 s hybridním motorem 2,5 litru a s pohonem 4x4. Josef Vrtal se svezl ve vlajkové lodi od nejluxusnější značky Rolls-Royce Phantom EWB s exkluzivní private výbavou, který spíše připomíná palác anglického panovníka než osobní automobil.
Reklama

Diskuze

Milan Ptáček - 24.09.2019 09:08:07
Asi nejhorší pořad o autech, na některé reportáže se nedá vůbec dívat. Šílený střihač je schopen během 1 vteřiny udělat dva někdy i tři záběry podle hudby. Kamera používá různé rozmazávání, rozostřování obrazu. Na obrazovce je vice v záběru redaktor než
Reklama
Autosalon TV